A több atomerőmű építését tervező India kormánya biztonsági ellenőrzéseket rendelt el. Az Egyesült Államokban pedig több képviselő is az atomerőmű-építések "lelassítását" javasolta. Az osztrák energiaügyi miniszter hétfőn felszólította az Európai Uniót, hogy végezzenek biztonsági ellenőrzéseket a kontinens atomerőművein, a japán atomerőműben történt baleset után. Az Európai Bizottság kedden fog megbeszélést tartani Brüsszelben a tagállamok energiaügyi minisztereivel, a nemzeti atombiztonsági hatóságok képviselőivel, és a nagy atomenergia cégekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiparkok.blog.hu/api/trackback/id/tr982805781

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jámborné Balog Tünde - A NAGY HULLÁM 2011.04.09. 14:49:29

HAGYMALEVELEK Kedves Öcsémuram! Hogy rosszabbnál rosszabb híreket hallani a Felkelő Nap Országából, sokat gondolok Kedre. Reménylem, nem éppen arra vette útját, hol Magna Materünk, a Nagy Természet megúnván fiai hetvenkedését, egyetlen vállrándítással...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása